صحبتهای محمودی و صنوبر بعد از شکست مقابل روسیه
به گزارش آریاورزش، شهرام محمودی پس از شکست ایران مقابل روسیه در لیگ جهانی والیبال اظهار داشت: حضور در لیگ جهانی سخت است از سوی دیگر ما در گروه سختی هم قرار گرفتیم. لهستان قهرمان جهان و آمریکا قهرمان لیگ جهانی بود.
وی افزود: وقتی گروهبندی انجام شد همه ایران را شانس چهارم گروه میدیدند اما ما تلاش کردیم و جنگیدیم تا روز گذشته شانس صعود داشته باشیم اما نشد و از بین رفت.
ملیپوش والیبال ایران عنوان کرد: همین که در سطح یک لیگ جهانی ماندیم خوب است امیدوارم بتوانیم امسال جواز حضور در المپیک را هم کسب کنیم.
وی در مورد مهماننوازی ایرانیها از تیمهای خارجی گفت: همه تیمها از مهماننوازی ما راضی بودند. با توجه به جوسازیهایی که کرده بودند انتظار نداشتند ما اینچنین از آنها مهمان نوازی کنیم همه تیمها راضی رفتند حتی آمریکا.
محمودی در پایان گفت: ما در این مسابقه نسبت به بازی اول تمرکز کمتری داشتیم و خوب نبودیم.
محمد حسن صنوبر پس از شکست ۳ بر یک ایران مقابل روسیه در لیگ جهانی والیبال اظهار داشت: به همه بازیکنان خستهنباشید میگویم. تا آخرین لحظه جنگیدند. ما در بازی آخر از لحاظ انگیزه یک مقدار پایینتر بودیم اما تمام تلاش خودمان را کردیم.
وی گفت: در این مسابقه نبض بازی از دستمان رفت و نتوانستیم دیگر جبران کنیم.
ملیپوش والیبال ایران با تشکر از هواداران عنوان کرد: آنها از ابتدای مسابقات پشتیبان ما در این راه سخت بودند و از آنها واقعاً ممنونیم هرچند نتوانستیم به دور بعد صعود کنیم.
[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]فارس[/box]