مصاحبه روز:شرایط تیم ملی روسیه از زبان کولودینسکی
به گزارش آریاورزش، پاسور تیم ملی والیبال روسیه با اشاره به این که کار تیمش در این دوره از لیگ جهانی تمام شده است، هدف تیم روسیه را کسب عنوان در المپیک ریو ۲۰۱۶ عنوان کرد.
ایگور کولودینسکی درخصوص ۲ دیدار ایران و روسیه در تهران بیان داشت: ایران تیم قوی و بزرگی است و بازیکنان خیلی خوبی دارد مهمتر از همه اینکه ما میهمان هستیم، بازی برابر تماشاچیان ایرانی هم بسیار سخت و دشوار است و همه اینها را میدانیم وبه طورحتم کارمان ساده نخواهد بود.
این بازیکن ملی پوش روسیه در پاسخ به این که چرا ورونکوف سرمربی سابق روسیه در این مرحله از لیگ جهانی استعفا داد، تصریح کرد: سوال سختی است، ورونکوف و فدراسیون خودشان چنین تصمیمی گرفته اند. این مسابقات مهمی برای ما بود ولی بازیکنان ما خیلی آماده نبودند و درکل تیم ما این دوره از لیگ جهانی شرایط خوبی نداشت.

وی درخصوص سرمربی جدید تیم اظهار داشت: آلکساندر کلیمکین، دستیار ورونکوف بود و نمی توان گفت که جدید است او با تیم آشناست اما قرار است بعد از این مسابقات تغییر کند و به احتمال زیاد ولادیمیر آلکنو سرمربی اسبق تیم ملی دوباره هدایت تیم را برعهده خواهد گرفت البته نظر نهایی را فدراسیون خواهد داد.
کولودینسکی درمورد اهمیت لیگ جهانی این دوره برای روسیه گفت: هر تورنمنتی برای هر تیمی مهم است نمیتوانم بگویم لیگ جهانی برای ما مهم نبود ولی درکل به المپیک فکر میکنیم و امیدوارم بتوانیم نتایج خوبی را آن جا بگیریم.
[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]شفقنا[/box]